12sij.

Žuti čaj za mršavljenje

Žuti čaj savršeni je napitak koji potiče mršavljenje i pomaže u borbi s kilogramima. Taj napitak zapravo je neobrađeni bijeli čaj za čiju se proizvodnju koriste najmlađi listovi i pupovi biljke Camellia sinesis, od koje se proizvode i crni i zeleni čaj.

Ovaj je čaj vrlo rijedak i ubrzava izmjenu tvari te stimulira probavu i razgradnju masnoća, ali zahtijeva veliku vještinu u uzgoju i obradi.

zeleni čej za mršavljenjeOsim što je odličan u borbi protiv suvišnih kilograma, žuti čaj sadrži antioksidanse koji imaju snažno protuupalno i antikancerogeno djelovanje.

Ubraja se među 5 najučinkovitijih biljnih spojeva u borbi protiv karcinoma.

Zbog svoje ograničene i specifične proizvodnje, jedan je od najskupljih kineskih čajeva.

U Hrvatskoj 50 grama žutog čaja dođe 50 kuna, a ako želite postići vidljive rezulatate, mjesečno vam treba oko 500 grama čaja.

Uz pomoć ovog čaja, možete izgubiti 5-7 kilograma u mjesec dana.

Priprema ovog zlatnog napitka poprilično je zahtjevna. Čaj se ne smije prokuhavati ni prekuhavati, što većina ljudi ne zna, pa tako dobije napitak neugodnog okusa.

Na litru vode stavalja se oko 15-25 grama žutog čaja. Idealna temperatura vode je oko 70-80°C, a čaj u njoj treba biti oko 3 minute. Preporučljivo je čaj držati u čvrsto zatvorenim posudama jer tako dulje uspijeva održati svježinu.

Kontakt info

Kako do nas?
  • Put loparica 29
  • 10000 Zagreb, Lanište
  • Mob1: 098 / 191 9357
  • Mob2: 095 / 915 7201
  • Mail: kontakt@altis.hr