Zašto smo drugačiji?

Tretmani i terapije koji se provode u Centru za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis znanstveno su dokazani i provode ih stručnjaci u području mršavljenja. Neovisno o tome koji je Vaš cilj ili uzrok Vaše debljine naši stručnjaci će Vam propisati adekvatan tretman mršavljenja.

Svaki od naših programa mršavljenja omogućiti će sigurno mršavljenje -što je najvažnije- omogućiti će da se izgubljeni kilogrami ne vraćaju.

Zašto su naši programi učinkoviti?

1

Individualan pristup od početka

Anamneza povjesti debljanja , određivanje tipa konstitucije i inicijalna dijagnostika omogućiti će našim stručnjacima da formiraju individualnu terapiju i program prilagođen upravo Vama.

2

Najnovije terapije i tretmani

Naši stručnjaci koriste najnovije terapije i tretmane. Redovita edukacija omogućava da integriramo najnovija medicinska dostignuća u sve naše programe mršavljenja.

3

Sigurno i efikasno mršavljenje

Redovitom dijagnostikom naši stručnjaci pratiti će koliko težine se gubi na račun mišića a koliko na račun masti te će prema tome u svakom trenutku korigirati terapiju ili program mršavljenja.

4

24/7 podrška naših stručnjaka

Prilikom polaženja nekog od naših tretmana ili terapija, uz vrhunske tretmane osiguravamo 24/7 dostupnost naših stručnjaka. Ukoliko imate u bilo kojem trenutku pitanja o provođenju terapije ili provođenju dijete mozete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila.

Programi Terapije i tretmane provode prof.Kineziologije Dijetoterapiju određuje nuricionist i kineziolog Dijagnostiku provode vanjski suradnici Dijagnastičkog centa ( Instituta za sport ) Korištenje medicinske opreme Garancija rezultata 24/7 podrška naših stručnjaka
Altis Da Da Da Da Da Da
Centri za mršavljenje Da Da
Kozmetički saloni Da

Kontakt info

Kako do nas?
  • Put loparica 29
  • 10000 Zagreb, Lanište
  • Mob1: 098 / 191 9357
  • Mob2: 095 / 915 7201
  • Mail: kontakt@altis.hr