O nama

Obzirom da smo prepoznali važnost prekomjerne težine na za zdravlje ljudi i narušenu kvalitetu života te da smo htjeli pružiti sasvim novu dimenziju procesu mršavljenja i oblikovanja tijela – kakva nije postojala na našem tržištu – stručan tim mladih ljudi, magistara Kineziologije i diplomiranih nutricionista, utemeljio je Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis.

Od ostalih centara i kozmetičkih salona koji nude usluge sličnog tipa, razlikujemo se po stručnom i sveobuhvatnom pristupu procesu mršavljenja, oblikovanja tijela i uklanjanja celulita. Svakoj osobi pristupamo individualno na način da radimo detaljnu dijagnostiku debljanja (aparatima i metodama koje se koriste u Dijagnostičkom centru pri Institutu za sport), kao i anamnezu prehrambenih i tjelesnih navika te stila života. Pratimo bazalni metabolizam te razgradnju masti pri procesu mršavljenja (da ne dođe do razgradnje mišića).

Ukoliko mršavljenje ne vode stručne osobe, često se događa da se gubi mišićna masa umjesto masti, da dođe do hormonalne neravnoteže, razvitka bolesti, kao i do brzog vraćanja inicijalno izgubljenih kilograma. Tako vođeni programi i tretmani često mogu imati više štete nego koristi.

Naši tretmani i programi provode se na najmodernijim aparatima za mršavljenje, oblikovanje tijela i uklanjanje celulita te na modernim izotoničkim i izokinetičkim spravama. Za sve svoje tretmane i programe dajemo garanciju rezultata.

Posjetite nas u našem luksuznom prostoru i dajte svoje povjerenje iskustvu Centra Altis!

Kontakt info

Kako do nas?
  • Put loparica 29
  • 10000 Zagreb, Lanište
  • Mob1: 098 / 191 9357
  • Mob2: 095 / 915 7201
  • Mail: kontakt@altis.hr