Elektrostimulacija i limfna drenaža

Elektrostimulacija i limfna drenaža

Elektrostimulacijom stimuliramo mišiće koristeći elektrode kojima prelazimo po Vašim kritičnim zonama – trbuhu, bedrima, bokovima – s ciljem uklanjanja celulita i uklanjanja masnih naslaga.

Putem elektroda do tkiva dolazi blaga struja čime se izaziva kontrakcija mišića i zapravo do situacije gdje je Vaše tijelo potaknuto na rezultate kao kod vježbanja, a bez da uistinu vježba.

Tkivo se obavezno prethodno treba premazati gelom koji omogućuje propusnost struje. Za vidljive rezultate je potrebno najmanje 10 tretmana koji se obavljaju tri puta tjedno u trajanju od 30 minuta.

Limfnom drenažom potičemo uspostavljanje ravnoteže limfnog toka cime se pospješuje metabolizam i čisćenje međustaničnog prostora od stetnih tvari.

Nakon tretmana limfnom drenažom, stanice su bolje opskrbljene kisikom, štetne tvari se uklanjaju iz tijela, korisne tvari prelaze u krv i tako kolaju organizmom te opcenito djelujemo na poboljšanje općeg stanja organizma. Izuzetno je korisna u detoksifikaciji organizma te kod mršavljenja i učvršćivanja tijela. Tretman je ugodan i neinvazivan.

Izuzetno je bitno da ove tretmane obavljaju stručnjaci kako ne biste imali neželjene posljedice. Zato se slobodno i s povjerenjem prepustite u Centru za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis.

Kontakt info

Kako do nas?
  • Put loparica 29
  • 10000 Zagreb, Lanište
  • Mob1: 098 / 191 9357
  • Mob2: 095 / 915 7201
  • Mail: kontakt@altis.hr