Auricomplex terapija mršavljenja

Auricomplex terapija mršavljenja

Jedinstvena u Hrvatskoj, Auricomplex terapija mršavljenja objedinjuje sve važnije komponente neophodne za siguran gubitak kilograma.

Višestrano djelovanje ove terapije mršavljenja dovesti će do gubitka kilograma i poboljšanja zdravlja. Cilj ove terapije, uz gubitak kilograma, dugoročno je zadržavanje postojeće težine.

Samo individualan pristup i kvalitetna dijagnoza postojećeg stanja organizma omogućiti će propisivanje adekvatne terapije u mršavljenju i u skladu s time osigurati će svakoj osobi gubitak kilograma.

Ponovno uspostavljanje normalnih hormonalnih funkcija i ubrzavanje metabolizma aurikoloterapijom dovesti će do veće potrošnje kalorija u mirovanju.

Iz tog razloga svaku komponentu naše terapije mršavljenja Auricomplex provode vrhunski stručnjaci koje čine profesori Kineziologije i diplomirani nutricionisti.

Auricomplex terapija mršavljenja uključuje:

1) Dijagnostiku ( mjerenje ) i praćenje napretka

Svi programi naših korisnika individualno su prilagođeni tipu konstitucije i vlastitom metabolizmu.

2) Aurikoloterapija

3) Dijetoterapija

Broj terapija koji je dostatan za gubitak 3-5 kg ovisan je o trenutnom stanju organizma. Praksa je pokazala kako je to najčešće mjesec dana pri čemu se dolazi svakih 5-7 dana.

Cijena jedne terapije iznosi 120 kn.

Dijagnostika (mjerenje) i praćenje napretka

Svi programi naših korisnika individualno su prilagođeni tipu konstitucije i vlastitom metabolizmu .

U sve naše programe uključeno je detaljno praćenje napretka u gubljenju kilograma. Metoda mjerenja potkožnog masnog tkiva mjeri se kroz tri antropometrijske točke na tijelu. Nadalje, kako bismo isključili mogućnost gubljenja mišićne mase, redovito provjeravamo koncentraciju ketonskih tijela.

Sve navedene metode znanstveno su dokazane te se koriste u našim brojnim institucijama poput Instituta za sport što garantira maksimalnu preciznost u dijagnostici. Voditelji naših programa dijagnostike su profesori Kineziologije koji su ujedno i vanjski suradnici Instituta za sport Hrvatske.

aurikoloterapijaAurikoloterapija

Aurikoloterapija je siguran i učinkovit postupak stimulacije živčanih završetaka u vanjskom dijelu uha kako bi se uspostavila ravnoteža i tako normalizirao niz fizioloških i psiholoških funkcija.

Upravo hormonalna neravnoteža i prekomjereni unos hrane dovode do sve većeg broja ljudi koji imaju probleme s kilogramima. Ukoliko postoji problem neravnoteže hormona u organizmu osoba će dobivati kilograme iako unosi manju količinu hrane.

Za vraćanje hormonalne ravnoteže organizmu i ujedno ubrzavanje metabolizma koristimo metodu aurikoloterapije koja se pokazala izuzetno učinkovita u terapijama mršavljenja.

Metoda je razvijena od strane neurologa i potvrđena od Svjetske zdravstvene organizacije.

Dijetoterapija

Dijetoterapija podrazumijeva propisivanje prehrane usklađene mjerenjima i analizom konstitucije. Njome naši nutricionisti i profesori definiraju koje ćete namirnice koristiti, način njihove pripreme te broj i raspored obroka.

Uz individualan plan prehrane, naši stručnjaci uključiti će čaj koji ima za cilj čišćenje organizma i blago diuretsko djelovanje.

Dijetoterapiju propisuje nutricionist i profesor Kineziologije sa višegodišnjim iskustvom u terapijama mršavljenja.

Kontakt info

Kako do nas?
  • Put loparica 29
  • 10000 Zagreb, Lanište
  • Mob1: 098 / 191 9357
  • Mob2: 095 / 915 7201
  • Mail: kontakt@altis.hr